Hvem er vi?
Vi er Helle Nielsen og Danni Robin Nielsen.
Danni er uddannet konditor i 1990 ved Brosø´s Konditori desuden valgte han at videre uddanne sig til levnedsmiddeltekniker i 1999.
Brødkunstens historie
Vi har eksisteret siden september 2003, da vi overtog Pariser konditoriet. Det var et gammelt bageri som vi fra starten havde store planer med. Chancen kom i 2006 hvor vi fik mulighed for at bygge om til det vi er i dag, nemlig Brødkunsten.
Vi deltager i konkurrencer
Vi deltager altid i de konkurrencer branchen tilbyder. Her kan nævnes Årets kage hvor vi i 2004 fik en anden plads og i 2007 en fjerde plads. Dette er med til at holde os skarpe, så vi hele tiden kan tilbyde vores kunder det bedste.
Brødkunstens koncept
Vi er en traditionel bager som er fremme i skoene hvad angår de nyeste tendenser inden for faget. Vores forretning og produktion er i åbne omgivelser (åbent bageri), så kunderne kan følge med i afbagningen samt fremstilling af konditori. Her kan man altid stikke hoved indenfor og få en snak med vores medarbejdere om produktionen. Vi har fra første dag sat os den målsætning, at vi skulle være de bedste til det vi kunne, til glæde for vores kunder. Derfor bruger vi kun de bedste råvarer. Her kan nævnes mel fra Italien, mel uden stråforkorter, speltmel, kerner i alle afskygninger, nødder i højest kvalitet, Callebaut chokolade osv. Alt hvad der hedder brødmix og kageblandinger er totalt bandlyst hos os, derfor kan vi altid se vores kunder i øjnene.